Uw aangewezen partner voor zakelijk vervoer


Connexxion Business Tax biedt dag en nacht in heel Nederland een betrouwbare service in zakelijk vervoer.

Op het gebied van zakelijk vervoer heeft Connexxion een toonaangevende positie verworven. Met een uitgebreid wagenpark en uitstekend opgeleide chauffeurs kunnen wij voldoen aan al uw wensen en eisen.

Connexxion Business Tax rijdt met voertuigen en met chauffeurs die service op maat bieden aan topmanagers en beleidsmakers, voor wie alleen topkwaliteit goed genoeg is. Comfort en persoonlijke aandacht behoren dan ook tot de essentie van Connexxion Business Tax.

Reizen met Connexxion Business Tax

De dienstverlening staat helemaal in het kader van kwaliteit. Daarbij staan uw wensen centraal. Samen met uw aanspreekpunt bespreekt u de beste oplossing voor uw vervoersvraag. Vanzelfsprekend wordt u of uw gast op tijd opgehaald. En natuurlijk arriveert u op tijd. Reistijd is bruikbare werktijd in het persoonlijk service concept. Uw wensen op het gebied van zakelijk vervoer worden op maat ingevuld en waar nodig onmiddellijk bijgesteld. Daarmee zijn we een betrokken serviceverlener die alles in het werk stelt om zakelijk vervoer om te zetten in tijdwinst voor u, uw relaties en gasten.

Het wagenpark

Het wagenpark is omvangrijk genoeg om aan elke vraag te kunnen voldoen. De types en modellen kunt u opvragen bij de afdeling zakelijk op onderstaand telefoonnummer.

De chauffeurs

De chauffeurs worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Zij brengen u vaardig en veilig op de plaats van bestemming. Daarbij omringen zij u met alle aandacht. Zij denken pro-actief mee en zijn flexibel in onvoorziene omstandigheden. We hanteren hoge normen en waarden voor haar dienstverlening. Wie de diensten van onze chauffeurs en voertuigen inroept, kan ongestoord werken. Onze medewerkers zetten zich voor 100% in om het u vooral nog beter naar de zin te maken.

Contact

Connexxion Business Tax
Houtwijklaan 20, Den Haag
tel. 070 319 1516
fax 070 319 3774

(24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar)

Of maak uw online reserveringen via de Connexxion Business Tax website: www.connexxionbusinesstax.nl/