Wilt u van of naar een luchthaven voor uw stedentrip, vakantie, familiebezoek of zakenreis? Met Connexxion Taxi Services begint uw reis ontspannen en goed. Wij brengen u comfortabel en snel van en naar Schiphol of regionale luchthavens.


Schiphol Travel taxi

Schiphol Travel Taxi, wel zo makkelijk, wel zo zeker!

Schiphol Travel Taxi is het begin van uw vliegreis op de drempel van uw eigen deur. Waar u ook woont, wanneer u wilt. Naast voordelig gedeeld vervoer, kunt u ook een privé taxi tegen een vast en vooraf bekend tarief boeken naar Schiphol of (regionale) luchthaven.


Informatie en reserveren: Schiphol Travel Taxi >>
 
Schiphol Hotel Shuttle

Schiphol Hotel Shuttle, the easiest way to get to your Amsterdam hotel!

Schiphol Hotel Shuttle is uw rechtstreekse verbinding naar meer dan 170 hotels in Amsterdam. De luxe 8-persoonsbusjes (gratis Wifi) rijden dagelijks zeer frequent tussen 6.00 en 21.00 uur.

Informatie en reserveren:
Schiphol Hotel Shuttle >>
 
Schiphol Business Taxi

Schiphol Business Taxi, snel en comfortabel!

Schiphol Business Taxi, is uw besteld taxivervoer met luxe auto, professionele chauffeur en zonder wachttijden. Extra persoonlijke aandacht door services als assistentie naar de incheckbalie of begeleiding en vervoer van en naar de gate behoren tot de aanvullende mogelijkheden.

Informatie en reserveren:
Schiphol Business Taxi >>
 
Schiphol E-business taxi

Schiphol E-Business Taxi, snel en verantwoord!

Schiphol E-Business Taxi, voor uw groene elektrische taxi op korte afstanden van en naar Schiphol? Wij vervoeren u comfortabel, met alle persoonlijke aandacht en een minimale belasting van het milieu. Taxi rijdt ook van officiële taxistandplaats op Schiphol.

Informatie en reserveren:
Schiphol Business Taxi >>