Regiotaxi Twente is er voor iedereen. De Taxi is een aanvulling op het openbaar vervoer in Twente.

Voor wie is Regiotaxi Twente?

Alle inwoners van de regio Twente kunnen reizen met de Regiotaxi. Niet alleen Wmo-pashouders, maar ook reizigers zonder een vervoerspas kunnen reizen met Regiotaxi Twente.

Waar rijdt Regiotaxi Twente?

De gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hengelo OV, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden nemen deel aan Regiotaxi Twente.
Een rit moet altijd beginnen of eindigen binnen het grondgebied van deze gemeenten. U kunt maximaal 7 openbaar vervoerzones met Regiotaxi Twente reizen.

Hoe bestel ik een rit?

Via telefoonnummer: 0900-1814 (2,8 cent per minuut + starttik van 9,51 cent + gebruikelijke belkosten).
Via www.regiotaxitwente.nl 

Handig om te weten!

  • U kunt op maandag tot en met donderdag van 06:30 - 01:00 uur en op vrijdag tot en met zondag en op feestdagen 06:30 - 02:00 uur gebruikmaken van Regiotaxi Twente.
  • Moet u ergens op tijd zijn, dan kan een prioriteitsrit aangevraagd worden als uw bestemming een begrafenis of crematie, een huwelijksvoltrekking, kerkelijke activiteit, bezoek aan (muziek)theater, schouwburg of bioscoop of een aansluiting op het openbaar vervoer is. Deze ritten moeten 2 uur van tevoren aangevraagd worden.
  • Wilt u een rit op vertrektijd of boeken, dan geldt een vooraanmeldtijd van 1 uur.
  • Heeft u een rit op vertrektijd geboekt, dan mag de taxi 15 minuten voor en na de afgesproken vertrektijd voor komen rijden.
  • Heeft u een prioriteitsrit geboekt, dan bent u op de afgesproken tijd en maximaal 30 minuten eerder op de plaats van bestemming.
  • Meer informatie? Zie www.regiotaxitwente.nl

Meer informatie, klachten of suggesties

Telefoonnummer: 0900 - 29 29 000 (lokaal tarief)
Internet: www.regiotaxitwente.nl